Pierdut toamnă.

S-o declar nulă? Nu-mi vine. Să ofer găsitorului recompensă? Degeaba ofer. Cert e că a trecut şi că au fost mai dese momentele în care m-am îngrozit contemplând contoarele de gaz decât cele în care m-am extaziat contemplând frunze colorate. Frig, ploaie, întuneric şi #frustrăridefumător.

De când aberez pe aici, am postat însă în fiecare an câteva fotografii cu toamna sibiană (2014, 2015). Treacă de la mine, postez şi anul ăsta, până nu mă prinde Crăciunul, cu toate că parcă şi la capitolul culoare a fost cam zgârcită doamna toamnă. Pozele nu sunt neapărat relevante, le-am suprasaturat de le-am înnebunit.

Hai cu primăvara!

Ioana

4 thoughts on “Pierdut toamnă.

 1. ANDA

  Cam deprimanta toamna anul acesta,sper ca iarna sa se scoata. Viata incepe din primavara, din toate punctele de vedere…

  Reply
  1. Ioana Post author

   Se anunţă -10 grade la Sibiu săptămâna viitoare. Deci nu prea dă semne că s-ar scoate. La schi n-am voie, în crâşme să-mi înec amarul nu mai intru (după cum ziceam mai sus, #frustrări…). Singurul lucru fain e că pe ger am parcul şi Pădurea Dumbrava, prin care tropăi zilnic vreo oră, aproape doar pentru mine. Sper doar să nu vină primăvara ca anul ăsta, la sfârşit de mai … :*

   Reply
 2. Tania

  Hai cu primavara? Lasa anotimpurile sa-si urmeze ciclul:-) si asa timpul trece prea repede,parca mult prea repede! Culorile toamnei sunt ireale,uneori. Pupici!

  Reply
  1. Ioana Post author

   Păi io le las! Da’ având în vedere că am învăţat la şcoală că iarna ţine trei luni şi că pe aici de două luni e deja cam iarnă, n-ar trebui să mai dureze o lună şi apoi să vină primăvara? :))) :*

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.