O floare, în prag de sărbătoare

Nu mai pot cu „Fie ca lumina sărbătorilor…”. Pe de altă parte, îmi doream totuşi să marchez cumva Sărbătoarea Pascală. Pe blog, zic. Drept care, m-am extras astăzi din mijlocul detergenţilor, mopurilor şi cârpelor de praf şi m-am repezit spre înălţimi, să culeg brânduşe şi să vi le ofer în dar. Le-am vânat, desigur, doar cu aparatul de fotografiat, nici măcar o floare n-a fost rănită în timpul evenimentelor.

Acestea fiind zise, nu-mi rămâne decât să urez un Paşte liniştit celor care-l celebrează. Celorlalţi le urez să se bucure cu tot sufletul de primăvară.

Ioana

8 thoughts on “O floare, în prag de sărbătoare

 1. dani

  EDIT BY ADMIN
  Băbăiatu,
  hai să lămurim nişte aspecte.
  În primul rând, nu o să mă apuc să public comentarii care conţin informaţii despre mine, oricât de irelevante ar fi ele. Şi sunt. Irelevante, zic.
  În al doilea rând, blogul meu nu e latrina frustrărilor universale legate de mirobolanta mea făptură.
  Prin urmare:
  1. Dacă vii în casa mea cu reclamaţii, fă-o, frate, la obiect: caută-mă de virgule lipsă, de erori de logică, de lipsa de acurateţe a unor date istorice, fă-mă în toate felurile de pe partea mea fiindcă am zis că Parisul e naşpa, că Ivan cel Groaznic era de fapt un tip mişto sau mai stiu eu ce.
  2. Dacă ai o cu totul altă problemă cu mine, ia fă bine şi manifestă-te tu acolo, fix acolo unde ai problema cu pricina. Ai posibilitatea asta şi aşa mai aflu şi eu cu cine am onoarea. Hai că poţi, ştiu că poţi!
  Xoxo

  Reply
 2. Tania

  Nici n-am apucat sa ma bucur de primavara …destul de capricioasa, ca mai vine un pic de iarna:( Ce frumoase sunt brandusele….Pupici,Ioana

  Reply
  1. Ioana Post author

   Măi, mie până acum mi s-a părut perfectă primăvara, chiar nu mi s-a părut capricioasă, exceptând ultimele zile. Trecem noi şi peste săptămâna asta. Mă bucur tare că am reuşit să mă mobilizez sâmbătă să urc totuşi să prind brânduşele proaspete, e clar că săptămâna asta nu-i de ieşit din bârlog :). Mulţumesc, Tania, pup :*

   Reply
 3. Ioana

  Fix în Prag de Paşte (15 aprilie) am fost şi eu la vânat de brânduşe… dar în Iezer.
  Îmi place la nebunie gingăşia lor… iar tu le-ai surprins cum nu se putea mai bine!

  Reply
  1. Ioana Post author

   Puai cât m-am gândit la ele săptămâna trecută, cum, abia ce reuşiseră să iasă la lumină, au şi fost acoperite de un nou strat de zăpadă 😐 Dar deh, asta-i natura, mai scot ele încă o dată capul la soare 🙂 Mulţumesc, Ioana!

   Reply
 4. Pingback: Muntele mov, ediţia 2018 | De pe drum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.