De la Poplaca la Sibiu, prin toamnă

De vreo săptămână încoace am manifestări uşor obsesiv-compulsive vizavi de toamnă. Să nu cumva să ratez vreo rază de soare, vreo pată de culoare, să nu cumva să mă prindă în casă vreo după-amiază cu temperaturi văratice. Azi m-a ajuns însă oboseala din urmă. Destul cu monomaniile. Am dormit până spre prânz, mi-am băut cafeaua pe terasă şi asta a fost tot. Practic, am irosit de bunăvoie ultima zi de vară-toamnă a sezonului. Sper să nu-mi vină să mă iau la pumni săptămâna viitoare, când la Sibiu se anunţă temperaturi maxime de şapte-opt grade.

Evident că, tot bântuind prin păduri, am mai pus şi aparatul foto la treabă. Pozele sunt de alaltăieri, de pe unul dintre traseele de cicloturism care leagă Poplaca de Sibiu (Valea Aurie). Trei ore de plimbare prin pădure, cam transformată în marş forţat pe ultimii kilometri, pentru că, nu-i aşa, nu se face să te prindă bezna în plin codru.

Ioana

P.S. Nu ştiu dacă am apucat să-ţi spun, dar sunt tare mândră de tine, prietenuţa mea! 🙂

4 thoughts on “De la Poplaca la Sibiu, prin toamnă

 1. Adina

  Eu cred că ai făcut ceva azi..ultima poză din listă!😁
  Deosebit de faine pozele, na, că nu-s toate la fel! Am rămas cu mirosul, culorile, sunetul frunzelor sub pașii noștri (în marș) și cu o ușoară jenă pe la glezne. Urzicăturile mi-au trecut.😀
  Superbă zi!❤
  P.S. Pentru că merit! 😉

  Reply
  1. Ioana Post author

   Aia, ultima, e şi ea de acum câteva zile, am pus-o la sfârşit că am vrut să specific pe ea că-i bonus, dar am uitat.
   Vestea bună e că s-au mai răzgândit ăştia între timp cu prognoza, nu va fi dracu chiar atât de negru, pe joi vineri pare a fi chiar ok, poate mai prindem o plimbare din asta prelungită, tre’ doar să-mi vină o idee unde.
   Dacă meriţi, meriţi! 🙂 :*

   Reply
 2. Tania

  Ce culori….Padurea toamna, are niste culori ireale.Am vazut recent, cred ca nici o culoare/nuanta nu lipsea…Trandafirul,este din curtea ta? Superbe imagini,Ioana :*

  Reply
  1. Ioana Post author

   Daaa… şi la ce nebunie de vreme (în sensul bun) a fost până ieri, au avut timp frunzele să se coloreze în linişte, fără brumă şi vânturi care să le dea jos prematur 🙂 Din curte e trandafirul, da, am uitat să specific că poza aia e bonus.Mai am câteva ture de poze cu păduri colorate, să văd cum mă organizez, că iar am trei subiecte începute şi neterminate.
   Mulţumesc! :*

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.